Qırmızı lobya ilə tako
Tərkibi
1 bir hissə
qırmızı lobya Bonduelle100
qarğıdalı Bonduelle50
ağ kələm100 q
bibəri50 q bolqar
çerri pomidoru6
qırmızı soğan1
avokado1
laym1
sarımsaq4
dəstə cəfəri1
mozzarella pendiri50 q
pendir40 q
lazanya1
şirin çili sousu1
soya sousu1 q.
pomidorlu pesto sousu1
qaymaq
yağ
duz
istiot
Bişirmək
Sizi Meksika bayramına aparacaq və özünün rəng çalarları ilə sevindiricək yemək!
- Tako üçün aşağıdakı tərəvəzlərdən içlik hazırlayın: doğranmış cəfəri və soğan, nazik dilimlərlə doğranmış ağ kələm və bolqar bibəri, doğranmış çerri pomidoru. Avokadonu iki hissəyə bölün, içini çıxarın, duz, istiot və laym vurun, qatışığı çəngəl ilə əzin. Sarımsağı xırda-xırda doğrayın, sonra motsarella və parmezan pendirlərini sürtgəcdən keçirin.Balaca kasayaqarğıdalı, qırmızı lobya, pomidor, bolqar bibəri, soğan, ağ kələm, cəfəri və avokado qatışığını qoyub, yaxşıca qarışdırın. İçliyi böyük kasaya qoyun, üzərinə şirin çili və soya sousu, həmçinin pesto sousu əlavə edin.
- Takonu hazırlayın: lazanyadan dairələr kəsin. Yağı qızdırın və 1 dəqiqə ərzində hər iki tərəfini qızardın.
- Takonu bişirəcəyiniz formaya qoyun, içliyi əlavə edin, sonra motsarella pendiri və sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendirini əlavə edin. Əvvəlcədən 230°С-dək qızdırılmış sobaya yerləşdirin. Sobadan çıxardıqdan sonra boşqaba qoyun, üzərinə ikinci takonu əlavə edin.
- Takonu xama və bir neçə qırmızı lobya ilə bəzəyin.