Qrildə donuz əti ilə gül kələmindən hazırlanmış qraten

/ 5
30 min
Qrildə donuz əti ilə gül kələmindən hazırlanmış qraten

Tərkibi

1 bir hissə
Bonduelle Gül kələmi400 q
donuz boynu500 q
maye qaymaq200 q
pendir150 q
mozarella100 q
suxarı panirovkası60 q
kərə yağı20 q
hisə verilmiş paprika
kəklikotu
yağ
paprika
karri tozu
ədviyyatlar
istiot
xörək duzu

Bişirmək

Sadə və dadlı resept
  1. Gül kələmini az duzlu qaynar suda bişirin. 3 dəqiqə qaynadın, sonra suyu süzün.
  2. Motsarella və pendiri sürtgəcdən keçirin. Gül kələminə maye qaymaq ​​əlavə edin və əlavə 3 dəqiqə qaynadın. Ədviyyatlarla ədviyyələndirin.
  3. Bişirmə qabına yağı və suxarı panirovkasını tökün. Sonra qaymaqlı gül kələmini əlavə edin, suxarı panirovkasını, pendiri və motsarellanı səpin. 220°C-dək qızdırılmış sobaya 20-25 dəqiqə müddətinə qoyun.
  4. Donuzun boyun ətini duz, istiot, hisə verilmiş və şirin paprika, karri tozu və kəklikotu ilə ədviyyələndirin, yağlanmış əvvəldən qızdırılmış qrilə qoyun.
Gül kələmini uzun müddət qaynatmayın, çünki sonra sobada bişəcək. Daha doyumlu dad üçün parmesan və ya xırçıldayan bekon əlavə edilə bilər.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox