Təzə şüyüdlü və bekonlu yaşıl noxud

/ 5
30 min
Təzə şüyüdlü və bekonlu yaşıl noxud

Tərkibi

1 bir hissə
Bonduelle yaşıl noxud400 q
bekon10 dilim
черри помидору10
yumurta2
baş qırmızı soğan1
sousda kub şəklində doğranmış pomidor250 q
tərəvəz həlimi2 stəkan
yaşıl soğan1
şüyüd1 dəstə
noxud mikroqrini
yağ
duz
istiot

Bişirmək

Ənənəvi dada malik ləzzətli yemək
  1. İnqrediyentləri doğrayın: qırmızı soğanı və şüyüdü – xırda doğrayın, yaşıl soğanı – dilimləyin, yerkökünü sürtgəcdən keçirin, bekonu qalın dilimlərə ayrırın və pomidoru yarı bölün.
  2. Bekonu tavaya qoyun, doğranmış soğanı və sürtgəcdən keçirilmiş yerkökünü əllavə edin. Bekon xırçıltılı olandan sonra tərəvəz həlimini, sonra isə yaşıl noxudu əlavə edin. Duz və istiotla ədviyyələndirin. 10 dəqiqə qaynadın, sonra sousda kub şəkilli pomidoru əlavə edin.
  3. 10 dəqiqə sonra çerri pomidorlarını və təzə şüyüdü əlavə edin. Noxud tamamilə bişənə qədər qabdan artıq mayeni buxarlandırın. Yeməyi noxud mikroqrini ilə bəzəyin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox