Qarğıdalı şorbası
Tərkibi
1 bir hissə
qarğıdalı dənələri Gold Bonduelle340 qr
kərə yağı0 kub
soğan1
bulyon1 lt
x.q un
duz istiot zövqə göre
Bişirmək
Kərə yağının zərifliyi və qarğıdalının şirinliyi bu yeməyə təkrarolunmaz dad verir
- Yağı tavada əridin, soğan əlavə edin, onu qızılı rəng alana qədər qızardın, bankadan qarğıdalı əlavə edin (şirəsini bulyona tökün), azca qızardın
- Unu bir neçə qaşıq suda həll edin, soğanla qarğıdalıya əlavə edin və yaxşıca qarışdırın
- Səliqəli şəkildə qarışığı bulyona tökün, daim qarışdıraraq təxminən 15 dəqiqə bişirin
- Zövqə görə duz və istiot əlavə edin
- İsti verilir, xama ilə bəzəmək olar, üzərinə muskat qozu və ya bir neçə dilim kərəviz əlavə etmək olar.