Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

/ 5
30 min
Cacık - qatıq və təzə xiyardan sous

Tərkibi

1 bir hissə
qatıq375 ml
xiyar2
sarımsaq6
şərab sirkəsi1 qaşıq
zeytun yağı2 qaşıq
duz1 çay qaşığı

Bişirmək

Soyuq şəkildə sous ət, tərəvəz və çörəklə süfrəyə verilir. Ayrıca qəlyanaltı kimi nahar üçün əladır. Krit və ya Kos adasında tətil barədə şirin xatirələri yada salacaq.

  1. 1 çay qaşığı duz
  2. Xırda doğranmış sarımsağı çaxır sirkəsi və qatıqla birlikdə xiyaralara əlavə edin.
  3. Yaxşıca qarışdırın. Zeytun yağı əlavə edin və yenə qarışdırın.
  4. Cacığı soyuq şəkildə süfrəyə verin. Zeytun və ya üç xiyar dilimi ilə bəzəmək olar.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox