Çorizo kolbasası və brokkoli ilə maffinlər

/ 5
35 min
Çorizo kolbasası və brokkoli ilə maffinlər

Tərkibi

1 bir hissə
Bonduelle brokkoli kələmi200 q
çorizo kolbasası2
xiyar1
bolqar bibəri1
baş qırmızı soğan1
yaşıl soğan
turp2
un 1/2 stəkan
pendir 1/2 stəkan
yumurta1
süd 1/2 stəkan
günəbaxan yağı 1/2 stəkan
q. sirkə5
zeytun yağı4
xəmir qabardıcısı1 paket
duz
istiot

Bişirmək

Hər süfrə üçün dadlı maffinlər
  1. Çorizo kolbasasını dilimləyin, pendiri sürtgəcdən keçirin, yaşıl soğanı, xiyarı, bolqar bibərini, qırmızı soğanı və turpu xırda doğrayın.
  2. Çorizo kolbasasını yağ əlavə etmədən tavaya qoyun, çünki onlar öz yağını saxlayır.Yaşıl soğan və brokkolini əlavə edin. 3-4 dəqiqə ərzində bişirin.
  3. Maffin üçün xəmir hazırlayın: Unu qabardıcı ilə qarışdırın, çorizo kolbasası, yaşıl soğan və pendir əlavə edin, sonra yumurtanı çalıb südlə qarışdırın, qarışığın üzərinə tökün, brokkoli əlavə edin və qarışdırın. Qarışığı bişirmə qabına yerləşdirin. 200°C temperaturda təqribən 20 dəqiqə bişirin.
  4. Maffin üçün xırda doğranmış tərəvəzlərdən qarnir hazırlayın: xiyar, bolqar bibəri və soğan doğrayın, az miqdarda zeytun yağı və sirkə əlavə edin. Maffinləri süfrəyə təqdim edin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox