Çorizo kolbasası və brokkoli ilə maffinlər
Tərkibi
1 bir hissə
Bonduelle brokkoli kələmi200 q
çorizo kolbasası2
xiyar1
bolqar bibəri1
baş qırmızı soğan1
yaşıl soğan
turp2
un 1/2 stəkan
pendir 1/2 stəkan
yumurta1
süd 1/2 stəkan
günəbaxan yağı 1/2 stəkan
q. sirkə5
zeytun yağı4
xəmir qabardıcısı1 paket
duz
istiot
Bişirmək
Hər süfrə üçün dadlı maffinlər
- Çorizo kolbasasını dilimləyin, pendiri sürtgəcdən keçirin, yaşıl soğanı, xiyarı, bolqar bibərini, qırmızı soğanı və turpu xırda doğrayın.
- Çorizo kolbasasını yağ əlavə etmədən tavaya qoyun, çünki onlar öz yağını saxlayır.Yaşıl soğan və brokkolini əlavə edin. 3-4 dəqiqə ərzində bişirin.
- Maffin üçün xəmir hazırlayın: Unu qabardıcı ilə qarışdırın, çorizo kolbasası, yaşıl soğan və pendir əlavə edin, sonra yumurtanı çalıb südlə qarışdırın, qarışığın üzərinə tökün, brokkoli əlavə edin və qarışdırın. Qarışığı bişirmə qabına yerləşdirin. 200°C temperaturda təqribən 20 dəqiqə bişirin.
- Maffin üçün xırda doğranmış tərəvəzlərdən qarnir hazırlayın: xiyar, bolqar bibəri və soğan doğrayın, az miqdarda zeytun yağı və sirkə əlavə edin. Maffinləri süfrəyə təqdim edin.