Suşi düyüsü

/ 5
60 min
Suşi düyüsü

Tərkibi

1 bir hissə
su2.5 fincan
düyü2.5 fincan
üzüm sirkəsi4 xörək qaşığı
şəkər3 xörək qaşığı
duz0 çay qaşığı
mirin (düyü şərabı)2 xörək qaşığı

Bişirmək

Düzgün hazırlandığı zaman suşi düyüsü dənəli qalır və bişdikdən sonra azca yapışqan olur.

  1. Düyünü yuyun, 30 dəqiqə isladın.
  2. Qaynatmaq üçün su gətirin, 1-2 dəqiqə qaynadın
  3. Düyünü əlavə edin və düyü suyu özünə çəkənə qədər, 15 dəqiqə az istilikdə bişirin.
  4. Ədviyyat əlavə edin və qarışdırın
  5. Süfrəyə verilmə: Taxta qaşıq istifadə edin. Düyünü qazana qoyun, aşağıdan yuxarı qarışdırmaq üçün qazanı çevirin. Sonra ədviyyat əlavə edin, məsaməli olana qədər durmadan qarışdırın. Örtük altında soyumağa (otaq temperaturunda) qoyun.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox