Koulslou salatı
Tərkibi
1 bir hissə
Ağ baş kələm
soğan1
kök2
mayonez3 qaşıq
şərab sirkəsi1 qaşıq
limon şirəsi2 qaşıq
Bişirmək
Mayonez əlavə edilməklə xırda doğranmış kələm və yerkökündən ibarət olan Koulslou salatını ilk dəfə hollandiyalı mühacirlər hazırlamışdı.
- Kələmi xırda doğrayın, yerkökünü iri sürtgəcdən keçirin, kasaya tökün və xırda-xırda doğranmış soğanı əlavə edin
- Mayonezi süd, sirkə, limon şirəsi ilə qarışdırın, duz, istiot və şəkər tozu əlavə edin, tərəvəzləri əlavə edin və yaxşıca qarışdırın
- Süfrəyə verməmişdən əvvəl salatı 2 saatlığa soyuducuya qoysanız, o, daha dadlı olacaq.