Yağda Siyənək

/ 5
60 min
Yağda Siyənək

Tərkibi

1 bir hissə
siyənək0 kq
baş soğan3
bitki yağı0.25 l
süd
istiot və dəfnə yarpağı

Bişirmək

Bitki yağında soğanla marinada qoyulmuş duzlu dəniz balığı.

  1. Siyənək dilimlərini 30 dəqiqə süddə isladın (daha az duzlu və daha zərif olacaqlar)
  2. Soğanı kub şəklində və ya halqalarla doğrayın
  3. Siyənəyi süzün və 2 sm enində parçalara doğrayın
  4. Növbə ilə hər layı bitki yağı ilə yağlayaraq qaba soğan, siyənək parçaları, eləcə də bir neçə yamayka istiotu və dəfnə yarpağını qoyun
  5. Qabı bir günlük soyuducuya yerləşdirin
  6. Süfrəyə verilmə üsulu: Təzə çörəklə daha dadlı olur

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox