Şirin qarğıdalılı piroq

/ 5
60 min
Şirin qarğıdalılı piroq

Tərkibi

1 bir hissə
Gold Bonduelle şirin qarğıdalı150 q
yumurta4
yoqurt2 stəkan
şəkər200 q
qarğıdalı unu200 q
un150 q
günəbaxan yağı240 q
nar 1/2
limon qabığı
vanil çubuğu1
vanil şəkəri2 paket
şəkər kirşanı3
xəmir qabardıcısı1 paket
kərə yağı
duz

Bişirmək

Sizi məmnun edəcək qabarıq, şirəli və dadlı qarğıdalılı piroq!
  1. Köpük əmələ gələnədək mikser vasitəsilə yumurtanı şəkər tozu ilə birlikdə çalın. Daim qarışdıraraq tədricən yağ əlavə edin. Vanil şəkərini, vanil paxlasın, duz və yağlı yoqurtu əlavə edin.
  2. Tədricən qarğıdalı unu və ələnmiş buğda ununu qabardıcı ilə birlikdə əlavə edin və yaxşıca qarışdırın. Ən sonda süzülmüş qarğıdalı dənələrini və limon qabığını əlavə edin.
  3. Bişirmək üçün şüşə qabı azca kərə yağı ilə yağlayın və un səpin, daha sonra bütün qarışığı əlavə edin. Sobada 160°С temperatuda 40-50 dəqiqə bişirin. Piroqu nar və şəkər kirşanı ilə bəzəyin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox