Maki suşi - düyü, nori dəniz yosunu və kürüdən ibarət Yapon yeməyi
Tərkibi
1 bir hissə
qara kürü3 çay qaşığı
qırmızı kürü3 çay qaşığı
sarı kürü3 çay qaşığı
qıtığotu1 çay qaşığı
suşi düyüsü9 xörək qaşığı
zolaq noru yosunu10 x4 sm
Bişirmək
Ənənəvi olaraq, o üzüm sirkəsi, balıq, dəniz məhsulları, tərəvəz və digər yerli delikateslərlə tamlandırılmış düyüdən ibarət olur.
- Düyü rollu hazırlayın və onu vasabi ilə yayın
- Hər bir suşi rollunu nori yosununa bükün, yosunun 1 santimetrini bükülməmiş saxlayın
- Rolla bir qədər kürü əlavə edin
- Süfrəyə verilmə: Suşini yaşıl yarpaq ilə bəzəyin və taxta qabda verin.