Maki suşi - düyü, nori dəniz yosunu və kürüdən ibarət Yapon yeməyi

/ 5
30 min
Maki suşi - düyü, nori dəniz yosunu və kürüdən ibarət Yapon yeməyi

Tərkibi

1 bir hissə
qara kürü3 çay qaşığı
qırmızı kürü3 çay qaşığı
sarı kürü3 çay qaşığı
qıtığotu1 çay qaşığı
suşi düyüsü9 xörək qaşığı
zolaq noru yosunu10 x4 sm

Bişirmək

Ənənəvi olaraq, o üzüm sirkəsi, balıq, dəniz məhsulları, tərəvəz və digər yerli delikateslərlə tamlandırılmış düyüdən ibarət olur.

  1. Düyü rollu hazırlayın və onu vasabi ilə yayın
  2. Hər bir suşi rollunu nori yosununa bükün, yosunun 1 santimetrini bükülməmiş saxlayın
  3. Rolla bir qədər kürü əlavə edin
  4. Süfrəyə verilmə: Suşini yaşıl yarpaq ilə bəzəyin və taxta qabda verin.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox