Tərəvəzli badımcan ruleti

/ 5
30 min
Tərəvəzli badımcan ruleti

Tərkibi

1 bir hissə
parmesan pendiri4 q.
günəbaxan yağı1 stəkan
zeytun yağı3 q.
reyhan yarpağı1
ovuc sidr qozası1
sarımsaq3
ccedilimdik acı qarışıq
çimdik karri tozu1
duz
istiot
imperatorskaya terevez qarishiq Bonduelle200 q
badımcan2
ovuc pişikotu yarpağı1
un5 x.q.

Bişirmək

Xüsusi günlər üçün dadlı və ətrli resept
  1. Badımcanları yuyun və kağız dəsmalla qurudun. Saplaqlarını kəsin və onları uzununa dilimləyin. Hər iki tərəfinə duz, istiot vurun, sonra una batırın. Onları tavaya düzüb, günəbaxan yağında qızılı rəng alanadək 1-2 dəqiqə qızardın. Artıq yağın süzülməsi üçün onları salfetin üzərinə yığın.
  2. Tər reyhan, pişikotu, sarımsaq, ayetun yağı, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan, sidr qozaları, duz və istiotdan pesto sousu hazırlayın. Bircins kütlə alınanadək bütün inqrediyentləri blenderlə çalın.
  3. Tavada az miqdarda günəbaxan yaxud kərə yağını qızdırın və İmperatorskaya tərəvəz qatışığını 3 dəqiqə ərzində qızardın, karri, duz, istiot və zövqə görə ədviyyat qatışığı əlavə edin.
  4. Hər bir badımcan dilimini götürün, üzərinə tərəvəz qoyun, sonra bürmələyin.
badımcan ruleti pişikotu ilə kahının üzərində, pesto sousu ilə verilir.

Resepti qiymətləndirin

1
2
3
4
5

Bu kateqoriyadakı digər reseptlər

Saytda daha çox